Ostegratinerte pannekaker

En raskt tilberedet middag er det minste problem dersom du har tilgang på de råvarer dagens middagsforslag krever. Rimelig er det også, så da kan du kanskje spandere på deg en rimelig priset australier av det hvite slaget?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ostegratinerte pannekaker

Antall porsjoner

3

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

150 g
kokt skinke
50 g
pak choy

Fremgangsmåte

Bland skinke vårløk og pak choy, alt kuttet i i strimler, med og halvparten av rømmen og osten. Fordel blandingen på pannekakene og rull sammen. Legg dem i en smurt, ildfast form, og ha over resten av osten/rømmen over. Gratiner i ovn ved 225 °C i 5-10 minuttet til osten er lyst gyllen. En frisk salat smaker godt til.

Du kan bruke ferdige pannekaker fra butikken eller steke dem selv. Oppskrift på pannekaker finner du her .

Sendt inn av

Foto: anamejia18

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pannekaker

Antall porsjoner

15

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 stk
0.5 ts
5 dl

Fremgangsmåte

Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.

Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Pannekakene kan serveres til middag med sukker, blåbærsyltetøy, stekt flesk eller en stuing. Like godt smaker det med varme pannekaker med is eller flamberte pannekaker til dessert. Pannekaker i en stabel med krem og bær imellom blir en spennende kake litt utenom det vanlige.

Her har nesten 100 oppskrifter på forskjellige pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: PhotoEuphoria

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Les mer om all verdens pannekaker her .

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen