Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Oktober 2008 - 02:00

    Svinefilet i chorizosalsa

    En saftig svinefilet med internasjonal touch får tennene til å løpe i vann.
    30. oktober 2008
  • 29 Oktober 2008 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    29. oktober 2008
  • 27 Oktober 2008 - 10:08

    Fikk kvalitetsstempel

    Nordlysmat i Alta har fått kvalitetsstempel for 12 av sine produkter.
    27. oktober 2008
  • 24 Oktober 2008 - 15:00

    Madrids redningsmann

    Sergi Arola har løftet Madrid-kjøkkenet ut av sine kasseroller og inn i verdenseliten. Men den allestedsnærværende kokken har ikke tenkt å hvile på laurbærene.
    24. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 14:15

    Delikat stygging

    Landbasert oppdrett av dypvannsfisken flekksteinbit høres ut som en motsetning, men Tomma Marinfisk har klart å knekke koden som skal gjøre den til den nye gourmetfisken.
    22. oktober 2008
  • 22 Oktober 2008 - 02:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    22. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 18:15

    17. november i Oslo - Stor champagnesmaking (venteliste)

    Lær mer om denne gudedrikken med en av Champagnes superstjerner, Bruno Paillard.
    21. oktober 2008
  • 21 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskeburger med krabbefelt

    Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.
    21. oktober 2008
  • 19 Oktober 2008 - 02:00

    Krydderstekt reinsdyrflatbiff med pære og persillerøtter

    Det er helg, og du har kanskje litt ekstra tid til å tilberede en lekker viltmiddag signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    19. oktober 2008
  • 18 Oktober 2008 - 02:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler.
    18. oktober 2008
  • 17 Oktober 2008 - 14:30

    10. november i Oslo - Rhônedalens elegante viner

    Lær om et av verdens mest berømte vinområder og smak 12 viner fra et av de beste vinhusene i Rhône.
    17. oktober 2008
  • 13 Oktober 2008 - 17:00

    5. november i Oslo - Smak legendarisk vin fra 1978

    Bli med og smak ti viner i verdensklasse fra berømte Chateau Musar, helt tilbake til 1978.
    13. oktober 2008
  • 12 Oktober 2008 - 02:00

    Sprøstekt lammeside fra Vest-Telemark

    Her får du en knasende sprø søndagsmiddag til glede for hele familien.
    12. oktober 2008
  • 10 Oktober 2008 - 02:00

    Andebryst med stekte poteter

    Ta for deg av de deilige norske råvarene, og lag en skikkelig festrett denne fredagen. Det er enklere enn du tror.
    10. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 20:05

    God smak fra høyfjellet

    Røros er kommet lengst av landets regioner i å profilere den lokalproduserte maten. Og oppslutningen er upåklagelig.
    07. oktober 2008
  • 07 Oktober 2008 - 16:02

    Skeie til Matstreif

    Bocuse d'or-vinner Geir Skeie er blant dem som skal fronte Matstreif 2008 i Oslo.
    07. oktober 2008
  • 06 Oktober 2008 - 14:33

    Kan velge fisk

    Når kokkene skal i sving under Bocuse d'Or 2009 kan de velge mellom vill torsk eller fisk fra oppdrett.
    06. oktober 2008
  • 05 Oktober 2008 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv. Nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    05. oktober 2008
  • 04 Oktober 2008 - 02:00

    Lag denne deilige fiskesuppa

    En herlig fiskesuppe med et internasjonalt preg står på menyen i dag, så hvorfor ikke invitere venner på en uforglemmelig middag?
    04. oktober 2008
  • 03 Oktober 2008 - 10:00

    Skulle smugle kebabkjøtt

    Tollere på Svinesund fant onsdag 300 kilo kebabkjøtt som skulle smugles inn i Norge.
    03. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 17:20

    27. oktober i Oslo- Smak superviner fra Rioja

    Opplev spansk lidenskap på sitt beste i det vi smaker de beste vinene, hvorav flere eldre årganger, fra en av Riojas superstjerner.
    02. oktober 2008
  • 02 Oktober 2008 - 02:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    02. oktober 2008
  • 30 September 2008 - 18:20

    Lammeretter fra det fjerne østen

    Lammekjøtt spises omtrent i hele verden og det er vel spesielt retter fra middelhavsområdene og India som har til nå har fristet de fleste. Her kommer imidlertid noen retter fra det fjerne østen, spennende og velsmakende som absolutt bør prøves!
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 14:24

    Kvalitetsdiplomer til Holte gård

    Holte gård i Drangedal har fått spesialitetstatus for hele seks matprodukter innen gås, and og egg.
    30. september 2008
  • 30 September 2008 - 10:55

    20. oktober i Oslo - Eksklusiv champagne- og cognacmiddag

    Bli med på en utsøkt femretters middag med vin fra Champagnes eldste vinhus og elegante cognacer på stjernerestauranten Le Canard.
    30. september 2008