Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 Oktober 2007 - 13:00

    Ny generasjon frukt, bær og grønnsaker

    Neste generasjon grønnsaker, frukt og bær er dyrket etter Agromarin-metoden.
    19. oktober 2007
  • 19 Oktober 2007 - 11:00

    Poteten mot gamle høyder

    Poteter er i ferd med å nå gamle høyder. Den blir ikke lenger sett på som vomfyll mener Endre Gabrielsen ved Gastronomisk Institutt i Stavanger.
    19. oktober 2007
  • 18 Oktober 2007 - 09:00

    Vikedal Gardsmat fikk BU-pris

    Bygdeutviklingsprisen i Rogaland er tildelt Tor Åge Hundseid. Han får den for utviklingen av Vikedal Gardsmat.
    18. oktober 2007
  • 16 Oktober 2007 - 12:33

    Lett og enkelt - men nok kraft

    Med kokkeyrket dypt festet i sine danske blodårer og fartstid fra Engø Gård skal Tina Jakobsen få den ekte maten til å strømme som en vidåpen aorta på Oro. Det skal bli lett og klassisk og enklest mulig.
    16. oktober 2007
  • 15 Oktober 2007 - 17:45

    Smakens uke er åpnet

    I dag ble Smakens uke offisielt åpnet. Det skjedde i Frosta i Trøndelag.
    15. oktober 2007
  • 15 Oktober 2007 - 17:30

    2067 smakte på Norden

    Ny Nordisk Mat trakk over 2 000 mennesker til Kulturnatten i København fredag.
    15. oktober 2007
  • 12 Oktober 2007 - 20:30

    Kurs om tørrfisk

    Vertshuset Skarven i Tromsø har hatt tørrfisk på menyen siden 1994. Denne uken var kokker derfra i Helgeland for å lære bort noen triks.
    12. oktober 2007
  • 12 Oktober 2007 - 15:25

    Ambassadører til Grythyttan

    De nordiske matambassadørene møtes i Grythyttan i Sverige 17. og 18. oktober.
    12. oktober 2007
  • 11 Oktober 2007 - 17:24

    Velfortjent honnør til Hellstrøm

    Knapt noen nordmann fortjener Frankrikes høyeste orden, Æreslegionen, mer enn Eyvind Hellstrøm.
    11. oktober 2007
  • 10 Oktober 2007 - 16:45

    Sjømatprisen til Marine Harvest

    Marine Harvest Norge har fått Sjømatprisen 2007. Selskapet får prisen for sitt positive, målrettede og kreative arbeid med produkt- og markedsutvikling for sjømatprodukter.
    10. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 13:34

    23. oktober i Oslo - Smak flere hundre viner fra California

    Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan smake viner fra et av de mest spennende vinområdene i verden.
    09. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 01:00

    Heges laksepanne

    Gryte- og panneretter med fisk passer utmerket nå som mørket faller på - ikke er de vanskelige å lage heller.
    09. oktober 2007
  • 07 Oktober 2007 - 01:00

    Fylt lammestek

    Lam er en skikkelig tradisjonsrett, men ved å fylle steken får du en ny spennende rett!
    07. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 15:00

    På tide at bøndene gjør opprør

    Kokken Odd Ivar Solvold mener det er på tide at bøndene gjør opprør for å få uttelling for produksjonen sin.
    05. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 17:02

    22. oktober i Oslo - Lær om rødvin av Toralf Bølgen

    Bli med på et fabelaktig seminar og lær mer om rødviner sammen med en av Norges fremste vinkjennere.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 16:02

    1. november i Oslo - Viltkurs med Norges beste kokker (venteliste)

    Bli med på en vill kveld og lag de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    04. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 13:00

    God kvalitet på oppdrettstorsk

    Oppdrettstorsken har utviklet seg mye de siste årene og har flott kvalitet. Det mener matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter, Per Christian Valland.
    03. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 17:00

    Flere kurs under Polar Spectacle

    Tana videregående skole står som arrangør av tre forskjellige kurs under Varanger King Crab Festival Polar Spectacle 8.-14. oktober. Dessuten kommer kokkelandslagets Sven Erik Renaa.
    02. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 15:00

    Skal lære om sjømat

    Hotell- og restaurantbransjen i Sogn og Fjordane skal få enda mer kunnskap om sjømat.
    02. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 11:04

    4. oktober i Oslo - Smak superviner fra Rioja

    Bli med på en spennende smaking av hele porteføljen til Riojas kanskje fremste produsent.
    02. oktober 2007
  • 28 September 2007 - 11:30

    Godt liv i Aurland

    I dag starter Smak Sakte-festivalen i Aurland.
    28. september 2007
  • 28 September 2007 - 09:00

    Matglede på Geilo

    For femte år på rad inviteres det til Norsk Matglede på Geilo. Fra i dag og frem til søndag er det klart for en hel helg stappet full med matopplevelser, kurs og underholdning.
    28. september 2007
  • 27 September 2007 - 18:34

    Gulløye er beskyttet

    Gulløye fra Nord-Norge er tildelt Beskyttet Opprinnelse.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 17:01

    Lærte om tørrfisk

    Tirsdag fikk tolv kokker fra Troms et innblikk i hva tørrfisken brukes til i Italia.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 14:09

    I dag ryker fårikålrekorden

    I dag ryker fårikålrekorden under fårikålfestivalen i Langesund. Skulle bare mangle, på fårikålens dag.
    27. september 2007