Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 August 2008 - 18:15

    22. september i Oslo - Rioja på sitt aller beste

    Bli med og smak legendariske viner tilbake til 1976 fra Riojas nest eldste vinhus, Cune.
    18. august 2008
  • 18 August 2008 - 18:00

    OL-kokk fra Hamarøy

    Trond Skogvoll fra Hamarøy er de norske OL-utøvernes kokk i Beijing.
    18. august 2008
  • 17 August 2008 - 02:00

    Leirgrytebakte kyllinglår

    Finn frem leirgryta og la søndagsmiddagen lage seg selv.
    17. august 2008
  • 14 August 2008 - 18:00

    Årets matformidler kåret

    Matmagasinet NORD er kåret til Årets Matformidler.
    14. august 2008
  • 14 August 2008 - 14:00

    Osa kåret mat i verdensklasse

    Mesterkokk Harald Osa kåret mat i verdensklasse under Trøndersk Matfestival.
    14. august 2008
  • 11 August 2008 - 15:00

    Får fart på fersk fisk

    Mattilsynet har gitt grønt lys. Dermed er det klart for produksjon på fiskemottaket på Helgelandsmoen.
    11. august 2008
  • 07 August 2008 - 18:45

    15. september i Oslo - Smak prisbelønte viner fra Sicilia

    Opplev det beste av hva Sicilia har å by på, i det vi smaker 10 enestående viner fra en av Italias fremste produsenter.
    07. august 2008
  • 03 August 2008 - 02:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som heller ikke er vanskelig å lage.
    03. august 2008
  • 28 Juli 2008 - 11:01

    Hver dag en fest

    Sett sammen enkle retter og lag en sommerfest, om det er hjemme, på piknik, hytte eller camping. Her får du oppskriftene.
    28. juli 2008
  • 11 Juli 2008 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    11. juli 2008
  • 10 Juli 2008 - 17:56

    1. september i Oslo - Smak Islay-whisky på sitt beste

    Bli med når en av landets fremste eksperter presenterer whisky fra ett av Skottlands mest berømte distrikter.
    10. juli 2008
  • 10 Juli 2008 - 17:55

    Gastronomisk kompetanse sikret

    Oslos kulinariske storstue er sikret fortsatt drift gjennom nytt selskap.
    10. juli 2008
  • 08 Juli 2008 - 13:10

    8. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter gir deg en grundig innføring i vinens verden.
    08. juli 2008
  • 04 Juli 2008 - 20:01

    Kulinarisk reise på Sørlandet

    Det blir besøk av franske stjernekokker fra Bordeaux under årets Skalldyrfestival i Mandal.
    04. juli 2008
  • 03 Juli 2008 - 13:22

    Kårer beste veikro

    Valdresporten Kro er blant kroene som får skryt for sunn og god mat.
    03. juli 2008
  • 01 Juli 2008 - 12:00

    Kokkestipend til Inge Johnsen

    Inge Johnsen får Norges Bondelags kokkestipend for 2009.
    01. juli 2008
  • 01 Juli 2008 - 02:00

    Østers naturell

    I dag møtes Norges beste østersåpnere til dyst i Stavanger, og hva er vel mer naturlig enn å servere havets delikatesse.
    01. juli 2008
  • 29 Juni 2008 - 02:00

    Appelsin- og sennepsglasert svin

    Bruk litt tid på kjøkkenet denne søndagen og lag en delikat middag med masse god smak.
    29. juni 2008
  • 25 Juni 2008 - 02:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør klar for en skikkelig klassiker på middagsbordet i dag.
    25. juni 2008
  • 22 Juni 2008 - 02:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    22. juni 2008
  • 09 Juni 2008 - 18:00

    Mange fine søkere

    Lederen av stiftelsen Norsk Matkultur, Harald Osa, er godt fornøyd med antall kokker som har søkt Bondelagets kokkestipend.
    09. juni 2008
  • 28 Mai 2008 - 02:00

    Spekepizza

    Pizza med spekemat er utrolig godt enten du bruker norsk spekeskinke eller italienske delikatesser.
    28. Mai 2008
  • 27 Mai 2008 - 22:43

    3. juni i Oslo - Smak elegante tyske hvitviner

    Bli med på denne smakingen av hele 12 klare, duggfriske hvitviner fra en av Tysklands fremste produsenter.
    27. Mai 2008
  • 26 Mai 2008 - 02:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene. Prøv bare denne enkle, men flotte oppskriften.
    26. Mai 2008
  • 19 Mai 2008 - 13:15

    17. mai i Cannes

    Den norske nasjonaldagen ble også feiret i den franske filmbyen Cannes. Kokker fra Gastronomisk institutt vartet opp med festlunsj av råvarer fra Finnmark.
    19. Mai 2008