Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 September 2007 - 11:30

    Møteplass for verdens matindustri

    Anuga 2007 i Køln er en stor møteplass for verdens matvareindustri. Den arrangeres fra 13. til 17. oktober og sveitsiske selskaper og oster er godt representert.
    03. september 2007
  • 31 August 2007 - 14:16

    20. september i Oslo - Miks drinker med en mester

    Bli med på høstens mest spennende bartenderkurs sammen med en av Norges aller beste Flairtendere, Chris Spencer.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 13:40

    Skal lære nordmenn om tørrfisk

    Nesten 80 kokker og servitører fra restauranter i Bergen skal lære om tørrfisk i Norsk Sjømatsenter mandag 3. og onsdag 5. september.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 11:30

    Salat i vinden

    Norge er i ferd med å bli en salatspisende nasjon. Det begynte med kinakål og isbergsalat på 80-tallet, men nå spiser hver nordmann 5,7 kilo salat i året.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 09:00

    Vil linefange torsk og hyse

    Domstein søker om miljøsertifisering av norsk linefanget torsk og hyse. Det sikrer fornuftig forvaltning av råvarer.
    31. august 2007
  • 30 August 2007 - 15:20

    26. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 11:30

    Bergens første take away-sushi

    Quick Sushi er Bergens første take away-restaurant for sushi.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 09:00

    50 000 kroner til Lofotlam

    Lofotlam har vunnet Bygdeutviklingsprisen for Nordland.
    30. august 2007
  • 29 August 2007 - 18:30

    Ny bok om klippfisk

    Eksportutvalget for fisk lanserte i dag boken Norge og Brasil - Sammen for bachalau.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 17:15

    13. september - Enestående kokkekurs - høstens selskapsmeny

    Bli med noen av Norges aller beste kokker på et uforglemmelig kokkekurs med høstens beste råvarer på Gastronomisk Institutt!
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 17:15

    Total samarbeider med Bocuse d'Or Europa

    Det franske energiselskapet Total blir hovedsamarbeidspartner for Bocuse d'Or Europa.
    29. august 2007
  • 24 August 2007 - 16:30

    Storfestival i Bergen

    I september blir det storfestival i Bergen. Tre festivaler blir til én.
    24. august 2007
  • 23 August 2007 - 17:50

    10. september - Smak Speysides skatter

    Bli med på en utrolig smaking av whisky fra syv enestående destillerier.
    23. august 2007
  • 20 August 2007 - 14:20

    Resept på hippe matpakker

    Skolen er i gang landet over. Og det på godt og vondt, for mange av våre håpefulle finner dessverre ut at matpakka til tider er gørr kjedelig. Her får du gode tips og spennende oppskrifter som kanskje kan friste.
    20. august 2007
  • 20 August 2007 - 09:35

    5. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    20. august 2007
  • 16 August 2007 - 11:30

    30. august i Oslo - Kjempefest for krabbeelskere

    Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe på årets store krabbelag på Restaurant Havsmak - alt med herlig hvitvin til.
    16. august 2007
  • 14 August 2007 - 18:44

    Fikk stipend - dro i gang festival

    Raymond Andreassen fra Arktisk Meny-bedriften Løvolds Kafeteria fikk i vår et hospiteringsstipend for å dra i gang en sildefestival i Bodø.
    14. august 2007
  • 12 August 2007 - 01:00

    Koteletter med fargerik rotmos

    I en travel hverdag er koteletter deilige å ty til, og det er ingenting i veien for å servere dem på nye, spennende måter.
    12. august 2007
  • 12 August 2007 - 01:00

    Kalkunbiff med byggryn

    Et skikkelig festmåltid avslutter denne uken - lett, smakfullt og en fryd for øyet!
    12. august 2007
  • 28 Juli 2007 - 01:00

    Gratinerte o-skjell og grillet ishavsrøye

    I dag lager vi to herlige retter basert på havets delikatesser, selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
    28. juli 2007
  • 07 Juli 2007 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    07. juli 2007
  • 06 Juli 2007 - 10:00

    Ferietid

    Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.
    06. juli 2007
  • 20 Juni 2007 - 15:04

    Fjorden Baby!

    Pakk en stor kurv med en eller flere av rettene du finner oppskrifter på her.
    20. juni 2007
  • 15 Juni 2007 - 09:01

    Søte røde året rundt

    Ved hjelp av en enkel men genial metode sørger Svein og Irene Grimsby for at du kan servere - eller serveres - virkelig sommersøte og sommerfriske jordbær i den kaldeste årstiden.
    15. juni 2007
  • 07 Juni 2007 - 01:00

    Honningmarinert skinkebiff

    I dag er det biff av svin som skal godgjøres på grillrista. Litt marinade må til, og da trenger vi passende vin - som i dag kommer fra Italia og Spania.
    07. juni 2007