Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 17 Januar 2008 - 11:15

    12. februar i Oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    17. januar 2008
  • 16 Januar 2008 - 15:00

    Skal lage 100 silderetter

    I begynnelsen av februar arrangeres Matcirkus i Kristiansand. Turid Oldenborg skal lage hundre silderetter sammen med elevene ved Tangen Videregående skole.
    16. januar 2008
  • 16 Januar 2008 - 09:00

    Suksess for Rafnklau

    Det er to måneder siden åpningen, men allerede nå konstaterer Calle Fegth at delikatesseforretningen i Trondheim går bra.
    16. januar 2008
  • 15 Januar 2008 - 19:44

    30. januar i Oslo - Eksklusiv middag med Antinori

    Opplev en velkomponert fireretters middag med toppviner fra et av Italias fremste vinhus.
    15. januar 2008
  • 14 Januar 2008 - 11:00

    Skal lære kinesere arktisk mat

    I slutten av januar reiser kokken Morten Andersen ved Henningsvær Bryggehotell til Beijing for å lære kineserne om norsk og arktisk mat.
    14. januar 2008
  • 10 Januar 2008 - 20:00

    Matmesse på Røros

    Rørosmat inviterer til messe på Røros og Tynset.
    10. januar 2008
  • 09 Januar 2008 - 15:00

    4. februar i Oslo - Smak 12 spanske viner i toppklasse

    Bli med og smak noen av de aller beste vinene fra et av Spanias ledende vinhus.
    09. januar 2008
  • 30 Desember 2007 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2007
  • 27 Desember 2007 - 01:00

    Lutefisk

    Dersom du ikke allerede i løpet av juledagene har inntatt årets lutefisk, er det nå på høy tid med et skikkelig fiskemåltid. Du får det attpåtil på video!
    27. desember 2007
  • 26 Desember 2007 - 01:00

    Pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2007
  • 24 Desember 2007 - 01:00

    Juleribbe

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2007
  • 21 Desember 2007 - 15:13

    Apéritifs videokjøkken

    La mesterkokken Ole Martin Alfsen vise deg hvordan du tilbereder ribbe, lutefisk og kalkun perfekt i herlige matvideoer.
    21. desember 2007
  • 20 Desember 2007 - 12:40

    28. januar i Oslo - Enestående Bordeaux-smaking

    Bli med på en smaking med både hvite og røde viner fra verdens kanskje mest berømte vinområde!
    20. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 17:40

    7. februar i oslo - Kokkekurs - Fisk og skalldyr

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 16:29

    22. januar i Oslo - Whisk(e)y around the world

    Bli med når en av landets fremste whiskyeksperter presenterer whiskyer fra hele verden!
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 16:28

    7. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    19. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 11:30

    Jule- og nyttårshelgens store festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    19. desember 2007
  • 11 Desember 2007 - 13:00

    Nitti kommuner vil satse økologisk

    Over 90 kommuner ønsker å bli foregangskommuner for utvikling av produksjon og forbruk av økologiske varer.
    11. desember 2007
  • 08 Desember 2007 - 01:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    08. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 15:00

    Helse og lokal mat slår an

    I Europa er det stor etterspørsel etter helse- og lokalmat. Det gir sjømatnæringen i Norge gode kort på hånden.
    05. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 01:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    05. desember 2007
  • 02 Desember 2007 - 01:00

    Bestemors ertesuppe

    Ikke kast beina etter spekematlaget - lag heller den herligeste ertesuppe på dem!
    02. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 10:54

    Sild

    Den fantastiske silden fortjener å bli hentet frem igjen som en av våre store juletradisjoner, og den beste silden lager du selv.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Det er mye enklere å tilberede smalahove enn  du tror

    Smalahove har i løpet av de siste ti årene oppnådd kultstatus blant tradisjonsmaten vi mesker oss med i den hektiske førjulssesongen.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Les alt om en av åre største delikatesser -  rakefisk

    Det kjennes når rakefisken bæres inn på bordet - lukten er elsket av mange og forhatt av nesten like mange. Les alt om en av våre største delikatesser her.
    01. desember 2007