Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Desember 2008 - 02:00

    Skinke med grissini og egg

    Av og til har man bare ikke tid til å lage store middager, spesielt nå i desember. Denne oppskriften er enkel, rask og utrolig smakfull.
    01. desember 2008
  • 30 November 2008 - 02:00

    Kyllingconfit med urte- og potetkrem

    I den klassiske franske oppskriften benytter man andelår, men kylling er nesten like godt til denne herlige søndagsmiddagen.
    30. november 2008
  • 29 November 2008 - 02:00

    Kveite med skinke og søtpotetpai

    Med den deilige kritthvite kveita kan du lage de herligste retter. Prøv bare dagens oppskrift.
    29. november 2008
  • 28 November 2008 - 02:00

    Svinefilet med bulgur

    Unn deg selv en saftig og smakfull rett med spennende tilbehør denne fredagen.
    28. november 2008
  • 27 November 2008 - 02:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter med kalkun til kveldens store festmiddag.
    27. november 2008
  • 25 November 2008 - 02:00

    Laksefilet med estragon- og sennepsaus

    Lekre retter kan du enkelt trylle frem også på en hverdag, prøv bare denne deilige oppskriften.
    25. november 2008
  • 24 November 2008 - 02:00

    Kyllingenchilada

    Vi elsker meksikanskinspirert mat, og det er ikke rart når den er så smakfull og enkel å lage som med denne oppskriften.
    24. november 2008
  • 22 November 2008 - 02:00

    Krydderstekt steinbit

    En av de styggeste fiskene i havet er en delikatesse på middagsbordet. Se denne lekre oppskriften på steinbit.
    22. november 2008
  • 20 November 2008 - 20:30

    Giftmanet blir festmat

    Den giftige dypvannsmaneten Periphylla Periphylla kan bli festmat.
    20. november 2008
  • 19 November 2008 - 10:40

    10. desember i Oslo - Nordens festbord - kokkekurs

    Lær å lage et 20 retters nordisk festbord sammen med noen av Norges og verdens beste kokker.
    19. november 2008
  • 19 November 2008 - 02:00

    Oksegryte med kokosmelk

    En smaksrik og rykende varm oksegryte er deilig mat midt i uken. Rask å lage er den også.
    19. november 2008
  • 18 November 2008 - 02:00

    Røkt kolje med paprika

    De fleste av oss har tilgang til svært mye god fisk, og i dag er det den røkte koljen som står på menyen.
    18. november 2008
  • 17 November 2008 - 17:20

    8. desember - Valpolicella på sitt beste

    Lær om Venetos fantastiske viner og smak seks viner i verdensklasse.
    17. november 2008
  • 15 November 2008 - 02:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du selv kan lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    15. november 2008
  • 13 November 2008 - 02:00

    Rask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    13. november 2008
  • 12 November 2008 - 15:58

    1. desember i Oslo - De beste røde vinene med Bølgen

    Lær mer om rødvin og smak noen av høstens beste viner fra berømte vinområder sammen med en av Norges fremste vinkjennere.
    12. november 2008
  • 11 November 2008 - 16:40

    24. november i Oslo - Smak 12 og 18 år gammel whisky

    Lær om forskjellene mellom 12 og 18 år gamle single malts med en av landets fremste eksperter på whisky.
    11. november 2008
  • 11 November 2008 - 13:40

    Stort kultpotensial

    Tørrfisken har potensial til å bli den nye store kultfisken når den nå er tilgjengelig i klar-til-bruk-format.
    11. november 2008
  • 07 November 2008 - 02:00

    James Bonds festmeny

    Det er premieredagen for den nye filmen om tidenes mest kjente agent, og her får du en meny helt etter hans smak.
    07. november 2008
  • 05 November 2008 - 02:00

    Helt rått

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    05. november 2008
  • 03 November 2008 - 02:01

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    03. november 2008
  • 01 November 2008 - 02:00

    Tradisjonell rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    01. november 2008
  • 31 Oktober 2008 - 02:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 16:15

    Festmeny med Norges beste kokker (venteliste)

    Lær deg å lage fristende festmenyer sammen med en nybakt verdensmester og hans gode kolleger ved Kulinarisk Akademi.
    30. oktober 2008
  • 30 Oktober 2008 - 16:10

    25. november i Oslo - Kokkekurs - høytidens festmeny

    Finpuss kokkekunstene sammen med noen av verdens beste kokker i dette spennende kurset.
    30. oktober 2008