Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 September 2008 - 02:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil bli overbevist.
    30. september 2008
  • 28 September 2008 - 02:00

    Braisert lammeskank med sopp

    Det er høytid for det deilige lammekjøttet, og hva er vel bedre enn en smakfull og saftig lammeskank denne søndagen.
    28. september 2008
  • 27 September 2008 - 02:00

    Steinbit med sprø skinke

    I dag får du det beste fra sjø og land, i det vi serverer en lekker rett på steinbit og skinke.
    27. september 2008
  • 26 September 2008 - 02:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. september 2008
  • 25 September 2008 - 10:20

    Smak det beste fra Norge - kansellert

    Årets Matstreif går av stabelen etter planen, men arrangementet med norsk øl, vin og brennevin er dessverre kansellert.
    25. september 2008
  • 24 September 2008 - 02:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    24. september 2008
  • 22 September 2008 - 12:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 02:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 02:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 02:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 17 September 2008 - 13:40

    13. oktober i Oslo - Klassisk eleganse fra Piemonte

    Smak noen av de beste baroloene, dolcettoene og barberaene fra et av Piemontes beste vinhus.
    17. september 2008
  • 17 September 2008 - 02:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    17. september 2008
  • 12 September 2008 - 12:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 09 September 2008 - 02:00

    Scampiwok med chili

    Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.
    09. september 2008
  • 08 September 2008 - 18:00

    Feirer poteten

    Onsdag feires Midnattsolpotetens dag i Målselv med Harald Osa som sjefsmaker.
    08. september 2008
  • 08 September 2008 - 10:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008
  • 05 September 2008 - 10:55

    6. oktober i Oslo - Legendariske Burgund

    Møt en av verdens mest berømte vinmakere og smak hvite og røde burgundere i verdensklasse.
    05. september 2008
  • 03 September 2008 - 15:18

    Smak flere hundre viner fra Sør-Afrika (Horeca)

    Opplev elegansen og raffinementet fra Sør-Afrika i det du smaker mer enn 200 viner i toppklasse, og bli med på en spennende masterclass.
    03. september 2008
  • 03 September 2008 - 02:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 02:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008
  • 01 September 2008 - 02:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    01. september 2008
  • 29 August 2008 - 09:01

    Myteomspunnet delikatesse

    Våg en hval heter det i reklamen, og har du ikke våget før i sommer, bør du benytte sjansen nå til et herremåltid med sommerens vilt. Som får følge av sommerens frukter og noe godt i glasset.
    29. august 2008
  • 27 August 2008 - 17:00

    29. september i Oslo - Lær om franske viner

    Du kan lære mer om verdens mest berømte vinland sammen med en av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen.
    27. august 2008
  • 24 August 2008 - 02:00

    Innbakt kremet kyllingsuppe

    Gjør stas på søndagsmiddagen og lag en lekker kyllingsuppe litt utenom den vanlige.
    24. august 2008
  • 20 August 2008 - 10:00

    Vant med Søren så godt

    Vinnerne i Jakten på smaken av Norge i Aust-Agder er kåret.
    20. august 2008