Pannekaker er populært som middagsrett. Og glem alle fordommer om at det ikke er skikkelig mat. For det avhenger helt av hva du fyller dem med. Som i dette tilfellet er grønnsaker som er raskt stekt og toppet med mozzarella.
Dagens rett
Pannekaker med grønnsaker

Dette går i en egen mage - sørg for å lage en stor porsjon
Genialt enkelt og svært velsmakende - både for store og små. Raskt å tilberede er det også, så oppgaven er ikke uoverkommelig selv på en hverdag.
Aase E. Jacobsen
24 Mars 2022 - 01:00
Pannekaker med grønnsaker

Fremgangsmåte
- Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.
- Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Hold varme.
- Wokgrønnsaker til fyllet:
Skjær grønnsakene og soppen opp som til wok (tynne strimler, skiver eller biter) og fres dem sammen med ingefær raskt i olje til de er så vidt møre. Smak til med salt og pepper. - Fyll hver pannekake med grønnsakblandingen, drypp over sitronsaft, topp med mozzarella i små biter og babysalatblader, og brett sammen.
- Server dem straks med rømme tilsmakt med sitron, salt og pepper..
- Denne oppskriften gir ca. 16 pannekaker.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 299.70 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 344.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå