Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Persillebakt torskefilet med pasta al pomodoro
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
600
g
1
dl
2
stk
2
stk
4
ss
1
stk
stk
4
stk
1
stk
1
stk
Fremgangsmåte
Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.
Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 grader i ca 20 min.
Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pastaen.
Kok grønnsaker i godt saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér til. Pynt med friske urter.
Tips: Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.
Sendt inn av Inkognito
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)