Pølser i form

Vi snakker her om kjøttpølser, og da er alternativene straks noe mer mangfoldige. I dag anbefaler vi Farris og øl til maten - rett og slett fordi vin ikke er det enkleste å matche denne retten samt at det jo finnes alternative drikker.

Pølser i form

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 pk
litt
hvit saus
litt
litt

Fremgangsmåte

Skjær pølsene og bacon i terninger. Stek dette først, ha i løken etterpå, surres til løken er blank. Krydres med salt og pepper etter behov eller det krydret du liker best. Lag en hvit saus som ikke er for tynn. Kok makaronien på vanlig måte. Ta en ildfast form og legg lagvis makaroni, pølser og hvitsaus (gjenta).
På slutten legger du på hvitost og strør grillkrydder på toppen. Sett formen i stekeovnen ved 200 grader og stek i ca 20 min, eller til osten har fått skorpe.

Denne retten kan lages dagen før, eller lages og fryses. Vent da med osten. Tin den opp, ha på ost og sett i stekeovnen som nevnt ovenfor.
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen