Pronto biff
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del biffene på langs nesten gjennom med en skarp kniv. Smør på pesto og legg inni et par skiver parmesanost.
Fest biffen sammen i enden med en tannstikker. Pensle biffene med olje, krydre med basilikum, salt og pepper. Grill de ca. 2 minutter på hver side på god varme.
Server gjerne med soltørkede tomater og godt brød eller potetmos.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Potetmos med parmesan
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skrell potetene og kok dem i usaltet vann (for ikke å få seig potetmos). Hell av vannet og mos potetene.
Visp inn olivenolje, og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig.
Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Alle oppskriftene med poteter du kan tenke deg
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: DronG

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.