Dagens rett

Pronto biff

Fredag er ganske sikkert den dagen i uka flest av oss spiser biff. Da skal man selvsagt hygge seg, gjerne sammen med gode venner. Når det så er et par påfølgende fridager, kan man kanskje også kose seg med et par gode rødviner som passer denne retten svært godt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pronto biff

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk
biffer á ca. 200 g
4 skiver
2 ss

Fremgangsmåte

Del biffene på langs nesten gjennom med en skarp kniv. Smør på pesto og legg inni et par skiver parmesanost.

Fest biffen sammen i enden med en tannstikker. Pensle biffene med olje, krydre med basilikum, salt og pepper. Grill de ca. 2 minutter på hver side på god varme.

Server gjerne med soltørkede tomater og godt brød eller potetmos.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Potetmos med parmesan

Fremgangsmåte

Skrell potetene og kok dem i usaltet vann (for ikke å få seig potetmos). Hell av vannet og mos potetene.

Visp inn olivenolje, og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig.

Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen