Oppskrifter
Oppskrifter med pesto
![Oppskrifter med pesto Bakt potet med pesto må prøves](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/6/22/01e1a0ce67f6e922cc71d1b635ae1c24/jpg/aperitif/article_details_medium/original.jpg)
- 1. Alt du trenger å vite om pesto
- 2. Slik lager du Pesto alla genovese
- 3. Suppe og pesto er en klassiker
- 4. Pesto på pizzaen er en vinner
- 5. Med pesto i huset blir selv et smørbrød til fest
- 6. Pastaretter med pesto
- 7. Bakt potet med pesto må prøves
- 8. Kylling med pesto
- 9. Biff + pesto = sant
- 10. Fisk og pesto smaker også veldig godt
Bakt potet med skagensalat og pesto
![Bakt potet med skagensalat og pesto](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/3/2/24bcfb7104a246311fe6ead076c6e65f/jpg/aperitif/news_recipe_large/original.jpg)
Fremgangsmåte
- Prikk potetene med en gaffel.
- Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.
- Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.
- Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat .
- Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto.
- Server med sitron og dill.
Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet
Flere gode potetretter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
- 1. Alt du trenger å vite om pesto
- 2. Slik lager du Pesto alla genovese
- 3. Suppe og pesto er en klassiker
- 4. Pesto på pizzaen er en vinner
- 5. Med pesto i huset blir selv et smørbrød til fest
- 6. Pastaretter med pesto
- 7. Bakt potet med pesto må prøves
- 8. Kylling med pesto
- 9. Biff + pesto = sant
- 10. Fisk og pesto smaker også veldig godt
Forsiden akkurat nå