Dagens rett

Satay av svin med honning

La drømmene gå til fjerne strøk og start uken med en spennende middag med masse smak.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Satay av svin med honning og ingefær

Fremgangsmåte

Del kjøttet i avlange strimler og træ det på spyd. Beregn ca 3 spyd per person.

Strø over litt salt og pensle med olje. Stek dem 1-2 min på hver side i en varm stekepanne. Ta dem ut og pensle med honning. Servér med syltet ingefær.

Tilbehøret:
Fres sjalottløk og karripasta i en liten kjele. Tilsett kokosmelk og kok til det tykner. Rør inn yoghurt. Smak til med limesaft.

Finhakk mangokjøtt. Bland med koriander og limesaft.

Finhakk rødløk. Bland med koriander, chili og lime.

Legg opp alt i små skåler og servér sammen med satayspydene. Servér gjerne kokt basmatiris til denne retten.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen