La alt smelte sammen og når fargen er lys brun og alt sukker er smeltet, heller du dette over på et bakepapir. Spre krokanen kjapt utover da den stivner nokså fort.
La krokanen avkjøles. Hold unna ¼ av krokanen til pynt.
Pisk opp kremfløten til en myk krem. Rør sammen ostemassen med kremen og ha i multebærene.
Hell det hele i formen og sett den i fryseren. La stå i 3-4 timer.
Pynt før servering med litt multebær og strø til slutt litt krokan over det hele.
TIPS: Krokan passer godt til kaker og desserter. Doble oppskriften og bevar hjemmelaget krokan til senere bruk.
Mange lekre desserter finner du her
Flere gode juledesserter finner du her
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig