JULEMAT: Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Julemat Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

(Thomas Francois)

Multekrem er manges favoritt

 

Multekrem

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Tagine med sau og gresskar

Få øynene opp for deilig sauekjøtt med denne smaksrike retten

Debatten raser i media etter NRKs avsløring om Norges skjulte matsvinn. På Norturas fryselagre ligger sauekjøtt nok til millioner av middager. Disse kommer aldri ut til butikkene. Butikkene skylder på forbrukerne, men forbrukerne kan jo ikke kjøpe noe som ikke er tilgjengelig. Les hele saken

Til toppen