DAGENS RETT: Spagetti med medisterpølse, tomat og kremet saus

Dagens rett Spagetti med medisterpølse, tomat og kremet saus

(Matprat/Mari Svenningsen)

Slik får du avsetning på restene

Denne oppskriften er super om du har kjøleskapet fullt av rester og er litt lei av å stå på kjøkkenet i timesvis.

I oppskriften er det brukt medisterpølse, men alle typer rester av julematen passer inn her. Så bruk fantasien og rydd i kjøleskapet. Det er utrolig hvor mye god smak det er når rester møter hverandre i en rett som denne.

Andre oppskrifter på fristende pastaretter

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Spagetti med medisterpølse, tomat og kremet saus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Del pølsa i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.

Stek pølsebitene i en stekepanne, sammen med cherrytomater delt i to.

Hell av vannet på spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her 

Deilige oppskrifter på pasta finner du he

 Se Aperitifs store pastaguide her

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen