Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Spansk bondeomelett med øl
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
2
stk
2
stk
50
g
10
stk
8
ss
0.25
stk
2
stk
2
ss
Fremgangsmåte
Hakk sjalottløk og stek den i noen minutter sammen med sopp og poteter i terninger.
Legg i pølseskivene, hell over sammenpiskede egg tilsatt øl, salt og pepper. Dryss over hakket purre/gressløk, flådde tomater i terninger og revet ost.
La alt stivne på svak varme. Server med brød og salat til.
Flådde tomater:
Kok opp vann. Skjær kryss-snitt i tomatskinnet, og legg tomatene i det fosskokende vannet i ca 30 sek. Legg dem så i iskaldt vann noen minutter. Da vil skinnet løsne lett. (du kan også bruke ferdigflådde tomater fra boks...).
Sendt inn av Ringnes
Foto: Jultud
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .