Spanskekongen

Tempranillo er utvilsomt Spanias ukronte konge hva druer angår. Her er 10 godbiter fra Rioja, Ribera del Duero og Toro.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Som for alle andre druer er tempranillo-vin et resultat av klima, jordsmonn, menneskelig påvirkning og ikke minst tradisjon.

Supre matviner
Derfor får denne vintypen slike forskjellige uttrykk som våre ti utvalgte gir.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Alt fra unge fruktdrevne og fargesterke viner til vellagrete utgaver . Og alle med klar adresse til henholdsvis Rioja , Ribera del Duero og Toro .

Prisspennet er imidlertid stort. Det disse vinene har til felles er at de er supre matviner - om enn til litt forskjellige menyer.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille noen av disse vinene trykker du bare på vinnavnene nedenfor og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen