Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Steinbit i wok
Antall porsjoner
4
Ingredienser
800
g
1
dl
1
stk
1
stk
0.5
stk
2
stk
1
dl
fiskebuljong/kraft
0.5
dl
0.5
ts
"Fem-krydder"- om du har
0.5
ts
litt
Tilbehør
Fremgangsmåte
Skjær fiskefiléten i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne. Stek fisken raskt og tilsett paprika, squash og løk, stek videre i 2 -3 minutter. Dryss litt pepper over. Tilsett hvitløk, ingefær og chili .Rør ut maisennamel i soyasaus og fiskebuljong og hell blandingen over fisken og grønnsakene.Smak til med "fem-krydder" ev salt og pepper.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Ragge Strand
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.