Stekt Ishavsrøye med timiansaus
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens og skjær fisken i serveringsskiver eller filetér den. Vend fiskestykkene i hvetemel tilsatt salt og krydder og stek på middelsvarm stekepanne.
Skold og rens tomatene og skjær dem i terninger. Ha dem i sausen og kok opp.
Server den stekte Ishavsrøya med timiansaus, villris og aspargesbønner.
Se flere lekre oppskrifter og les mer om røyen her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.