Dagens rett

Tandoori-kylling

Tandoori er en klassisk indisk rett. Med massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid for deg som ikke har smakt liknende. Om vinen vi har valgt ut passer til maten kan du jo bedømme selv. Vi kan røpe så mye som at den kommer fra Argentina.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tandoori-kylling

Fremgangsmåte

Kutt kyllingen i biter på ca 50 gram. Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og mariner kjøttet natten over i kjøleskap. Træ kyllingen på spyd og grill på indirekte varme i 35 minutter.

Server med ris eller godt brød og en raita - indisk yoghurtsaus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen