Tandoorikylling

Lei av for mye fetende mat i jula? Fortvil ikke, for tandoorikyllingen som vi serverer i dag er ganske så mager mat og dessuten en klassisk indisk rett. Masse krydder og god smak er stikkord her. Derfor passer også den chilenske hvitvinen vi anbefaler til retten, fordi den matcher krydderet meget godt.

Dersom du heller har lyst på tandoori kyllinglår i stedet for filét, kan du jo kikke på oppskriften fra sist tirsdag ( http://www.aperitif.no/index.db2?id=35641 )

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tandoorikylling

Fremgangsmåte

Bland marinaden og hell den i en plastpose. Pensle kyllingfiletene med sitronsaft tilsatt safran og legg dem i marinaden. La kyllingfiletene ligge i marinaden noen timer.

Tørk dem lett med kjøkkenpapir og dryss på litt salt. Stek filetene i ca. 3 minutter på hver side. Server med gul ris (kokt med safran), agurk i skiver, bananbiter og lettkokte rosiner. Dryss litt safran over risen til pynt.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen