Dagens rett

Thaisalat med grillet eller stekt torsk

Spennende tilberedning av torsk er hva som venter deg i denne utgaven av Dagens rett. Raskt å tilberede, meget friskt og lekkert. Frisk er også stikkord for vinen vi matcher til retten. Dette er en rett du med stor fordel også kan nyte videre utover våren.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Thaisalat med grillet eller stekt torsk

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 grader.

Bland sammen ingrediensene til dressingen. Skjær fisken i serveringsstykker og pensle hvert stykke med ca 1 ts av dressingen. Legg fisken i en smurt ildfast form. Sett fisken i ovn og stek den ca 15 minutter eller til den er ferdig.

Anrett salat, agurk og paprika på en tallerken og drypp et par ts av dressingen over. Anrett fisken over salaten og fordel resten av dressingen over fiskestykkene.

Dryss til slutt grovhakkede peanøtter og ev. friske urter over.

Sendt inn av

Foto: David N. Teummler

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen