Om du ikke har tid til å lage tapenaden selv, kan du fint bruke den ferdige fra butikken. Den er som oftest laget av svarte olivener, men det gjør bare at den sprø skorpen blir litt mørkere i smak og utseende.
Dagens rett
Torsk med sprøtt dekke av tapenade og brødsmuler på pasta med saus
Foto: (dit:Ryzhkov)
Denne fiskeretten er mye enklere å lage enn hva du tror
For her gjøres flere ting samtidig som korter ned på tiden. Eller du kan bruke halvfabrikata.
29 April 2023 - 00:00
Torsk med sprøtt dekke av tapenade og brødsmuler på pasta med saus
Fremgangsmåte
- Alle ingredienser til tapenaden kjøres sammen i hurtigmikser til du får en fin og jevn blanding.
- Stek brødsmuler i smør og rør inn tapenaden.
- Smør dette på torskestykkene og bak i ovn ved 180°C i ca 7-8 min.
- Sjekk om fisken er virkelig gjennomvarm ved å gi den et lett trykk for å se om den skiver seg.
- Linguini med ostesaus: Pastaen kokes al dente i rikelig med vann. Sil av vannet og rør inn fløte, snøfrisk og soyasaus. Smak til med timian, salt og pepper.
- Fordel pasta i ostesaus på tallerkener og legg fiskebitene på toppen. Pynt med bladsalat eller spirer
Tips: Du kan fint bruke ferdig-tapenade.
Flere deilige retter med torsk du bør prøve
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her er alt du behøver å vite om pasta
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå