Tortillapizza

Pizza er lettvint mat, og spesielt dersom du slipper å bake pizzabunnen. Kjøp inn en pakke med tortilla og prøv noe nytt. Det aller meste her bør nemlig være unnagjort på et kvarter. Ikke er det kostbart heller, og til en slik enkel rett hører en myk, rimelig og ukomplisert merlot til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tortillapizza

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 ss
100 stk
200 stk

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 grader. Legg tortillaene på en stekeplate dekket med bakepapir.

Smør på pesto

Dryss over maiskorn og legg på cherrytomater, rødløk og kyllingskiver. Revet ost på toppen.

Stek tortillapizzaene i 5-6 minutter. Spises varme!

Mange flere gode pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen