Tortillas med mexicansk kyllingfyll
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hakk tomater og våløk, og bland det i en skål med tomatketchup, olivenolje og finhakket chili. Tilsett Tabasco Sauce, presset hvitløk og smak til md litt sitronsaft.
Tomat-Salsa passer også godt som dip til meksikanske chips.
Bland sitronsaft, finhakket koriander, olivenolje, sitronpepper og salt i en pose. Tilsett kyllingfiletene og knytt posen. Legg kjøttet kaldt over natten.
Stek kyllingfiletene lyse brune i en panne. Legg kjøttet over på en fjel og skjær det i tynne skiver. Skjær løk og paprika i strimler. Stek først løken til den er blank. Tilsett så paprika og stek til den er mør. Ha i kyllingstrimlene og bland sammen.
Finhakk chili, løk, tomater og en liten bunt koriander. Bland inn most avokadokjøtt og presset sitronsaft.
Fordel kyllingfyllet i varme tortillas og ha på litt guacamole og mexicansk tomatsalsa til slutt.
Sendt inn av Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.