Grillsesongen er i full gang. Kanskje har du allerede testet grillen. Hvis ikke, er det fint å starte med disse grillspydene. Om være ikke tillater utegrilling, kan du fint tilberede dem i stekepanne.
La deg friste av flere gode oppskrifter for her finner du det du trenger av grilltips
Skaff deg dagens rett som e-post
Grillspyd med lam og pære

Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i 2 x 2 cm.
- Dryss over salt og pepper.
- Del pærene i like store biter som kjøttet.
- Træ på grillspydene med lagvis kjøtt og pære - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
- Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
- Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter.
- Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG