Ha olivenolje, spisskummen, koriander, paprikapulver, kajenne, gurkemeie, oregano, 1 ts salt og pepper i en liten stekepanne på svak varme. Etter ca 3 min. er krydderblandingen gjennomvarm og duftende. Ta pannen av varmen og la det avkjøles til romtemperatur.
Legg bitene av svinekjøtt i en bolle og gni dem med krydderblandingen. Ha i hvitløk, persille og sitronsaft og bland godt. Dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten.
Neste dag skrur du på stekeovnsgrillen eller tenner opp i en trekullgrill. Tre kjøttet på spidd og dryss salt på.
Legg spiddene på et stekebrett under stekeovnsgrillen eller på en grillrist. Grill dem i ca 4 minutter, vend på dem én gang, til kjøttbitene er gjennomstekt. Legg spiddene på et fat og server dem med sitronbåter.
Se våre andre oppskrifter på grillmat
Flere oppskrifter på kebab finner du her
Lyst til å lage andre grillspyd gir vi deg mange andre muligheter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev