Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.
Les hele sakenHer får du smaken av taco(krydder), men i en annen innpakning.
Les hele sakenDet er ingen kunst å lage de mest smakfulle kjøttboller, denne retten kan til og med lages i én kasserolle - prøv bare dagens oppskrift.
Les hele sakenDette er en rett du virkelig burde prøve - du vil helt klart få en ny opplevelse av de tradisjonelle kjøttbollene og ikke minst blir dette en veldig rimelig middag.
Les hele sakenDagens middagsforslag er signert tvkokk-legenden Ingrid Espelid Hovig. Den er derfor velprøvd og velegnet for også familiens yngste å gå løs på.
Les hele sakenFor når klassiske kjøttboller serveres med hjemmelaget potetmos, og piffes opp med salsa og nachos, møtes to verdener.
Les hele sakenSå er de laget av malt lammekjøtt i god tyrkisk tradisjon.
Les hele sakenDen blir dessuten ekstra mettende med kjøttboller og dersom du har tid, hjemmebakt gulrotbrød.
Les hele sakenKombinasjonen av tomatsaus, kjøttboller, ost og brød huker av for alt vi liker.
Les hele sakenEn pastarett er alltid velkommen. Denne er veldig rask selv om den lages fra bunneN av.
Les hele sakenDanskene er mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften er både rask og proppfull av smak. Drikkeforslag får du også.
Les hele sakenPasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.
Les hele sakenNår kjøttbollene får trekke i en litt hot saus, blir de ekstra saftige.
Les hele sakenI dag piffer vi opp de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré. Drikkeforslag følger selvfølgelig med.
Les hele sakenIngen kan lage kjøttboller som i Spania. Bare prøv selv.
Les hele sakenKjøttboller er alltid velkomment og her får de en innpakning som gjør dem ekstra saftige.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Les hele sakenVingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenDenne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.
Les hele sakenTorsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.
Les hele saken