Bare synet av denne krydrede gulrotsuppa skaper varme
Den blir dessuten ekstra mettende med kjøttboller og dersom du har tid, hjemmebakt gulrotbrød.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den blir dessuten ekstra mettende med kjøttboller og dersom du har tid, hjemmebakt gulrotbrød.
Les hele sakenKombinasjonen av tomatsaus, kjøttboller, ost og brød huker av for alt vi liker.
Les hele sakenEn pastarett er alltid velkommen. Denne er veldig rask selv om den lages fra bunneN av.
Les hele sakenDanskene er mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften er både rask og proppfull av smak. Drikkeforslag får du også.
Les hele sakenPasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.
Les hele sakenNår kjøttbollene får trekke i en litt hot saus, blir de ekstra saftige.
Les hele sakenI dag piffer vi opp de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré. Drikkeforslag følger selvfølgelig med.
Les hele sakenIngen kan lage kjøttboller som i Spania. Bare prøv selv.
Les hele sakenKjøttboller er alltid velkomment og her får de en innpakning som gjør dem ekstra saftige.
Les hele sakenKjøttboller gir et mer interessant resultat for pastasausen enn å bare steke kjøttdeigen på vanlig måte.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenKjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og festbordet er snart klart.
Les hele sakenEn raskt tilberedt pizza er vel ikke det verste man kan ty til etter en lang arbeidsdag. Her passer det også med deilig argentinsk vin til!
Les hele sakenDagens middagsforslag er en rask sak å snekre sammen. På tre kvarter bør du kunne klare å få retten på bordet og rope inn barna. Selv om dette er en tidløs barnefavoritt, våger vi oss på et aldri så lite vinforslag. Brus, saft eller vann til barna!
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenMen aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Vi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
Reinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak. Perfekt når samens nasjonaldag havner på en mandag.
Les hele sakenMandag feirer vi samenes nasjonaldag med oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet bidos.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenDet er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele saken