ingredienser

Oppskrifter som inneholder blåskjell

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.

  • 15 minutter

    Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.

  • 45 minutter

    Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.

  • 10 minutter

    Blåskjell er aller best i vintermånedene. Med deilig asiatiske smaker varmer denne retten garantert opp vintermørket.

  • 30 minutter

    Blåskjell og rødvin er ikke det første man tenker på, men siden rødvin inngår i denne oppskriften som vi har fått fra Delicatessen, er det også fullt mulig å servere rødvin til retten.

  • 20 minutter

    Dette er en oppskrift på en blåskjellrett som tar det tilbake til røttene med øl! Kombiner friskheten fra et syrlig øl med de mineralrike blåskjellene, så får du en smakseksplosjon.

  • 20 minutter

    Dette er en asiatisk inspirert versjon, der krydder og aromater matcher saltheten og konsistensen i skjellene.

  • 30 minutter

    Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk. Det er Marit Bjørgens egen variant.

  • 30 minutter

    Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.

  • 15 minutter

    Blåskjell er fastfood og betyr at du får fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.

  • 20 minutter

    Nydampete blåskjell er deilig. Noen ganger blir det rester. De kan bli til den lekreste salat som denne. Følg den enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.

  • 30 minutter

    Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.

  • 45 minutter

    Stek steinbiten sprø å lag blåskjellsauterte grønnsaker til. Det blir et herlig måltid som du og dine garantert vil huske og du selvfølgelig vil lage flere ganger.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken