Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Herlig seig browniepizza med lekker sjokoladesmak toppet med bærmousse og ferske bær. Denne pizzaen går like fint å steke i ovn som på grill.