Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.
Skal du lage en salat som kommer til å friste alle rundt bordet skal du bruke denne oppskriften.
Denne oppskriften kombinerer de beste smakene i samme salat: Sild, chilli, karri og ingefær. Kjapt å lage, deilig å nyte lenge.