Når du kombinerer en bloody marys kick med spritzens leskende karakter, får du en god sommerdrink. Perfekt til fingermat.
Når du kombinerer en bloody marys kick med spritzens leskende karakter, får du en god sommerdrink. Perfekt til fingermat.
Denne gulrotsuppen er lettlaget og kan enkelt varieres med både tilbehør og ingredienser
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Sheperd's Pie er en erkebritisk tradisjonsrett. Gjeterpaien lages vanligvis av lammekjøttdeig, men kjøttdeig av storfe kan også benyttes (da er det korrekte navnet Cottage Pie). Dette er skikkelig kosemat for kalde vinterdager.
Svært få ting er så innbydende og deilig som kremet polenta. Med skogens sopp og taleggio blir dette et av høstens mest etterlengtede måltider. At middagen er unnågjort på et blunk er heller ikke å forakte.
Kyllingfrikkasè er innbydende og vellsmakende retro-mat som fortjener å bli gjenoppdaget. Her kokes saftige kyllinglår i en kremet saus med friske urter og delikate grønnsaker for et enkelt men dekadent hverdagsmåltid.
Denne herlige thailandske maissalaten smaker intenst av tropisk sommer. Solmodnetomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell og intense smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet. Vi lover en real smaksbombe av et måltid.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Får du ikke tak i breiflabb kan du bruke torsk, sei eller steinbit eller laks. Safranrisottoen trives godt sammen med alt fra havet.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Denne herlige vegetarretten gjør seg godt på festbordet. Lag ekstra mye, for her er det ikke bare vegetarianerne som vil forsyne seg.