Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter kalkunmiddagen, er en pai tingen. Her får du brukt opp både rester av kalkun og tilbehør. Bedre enn festmiddagen smaker det nesten og.
Biff Bulgogi er Koreas mest populære matrett. Retten serveres med ris og spises som den er eller pakket inn i blader av nykål.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sostifikert middag på 10 minutter.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Lapskaus lages i uendelig mange varianter. Denne lager vi med pølser. Garantert raskt en av barnas nye favorittretter.
Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter. I denne oppskriften kan du legge til det du måtte ha av proteinrester i kjøleskapet som alternativ til røykt laks.
Her oppskriften på en caltzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager de på ca.45 minutter.