ingredienser

Oppskrifter som inneholder løk, grovhakket

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    30 minutter

    Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.

  • 20 minutter

  • 45 minutter

    Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter kalkunmiddagen, er en pai tingen. Her får du brukt opp både rester av kalkun og tilbehør. Bedre enn festmiddagen smaker det nesten og.

  • 30 minutter

    Biff Bulgogi er Koreas mest populære matrett. Retten serveres med ris og spises som den er eller pakket inn i blader av nykål.

  • 1 time

    Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.

  • 30 minutter

    Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.

  • 1 time 10 minutter

    Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sostifikert middag på 10 minutter.

  • 30 minutter

    Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.

  • 50 minutter

    Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.

  • 20 minutter

    Lapskaus lages i uendelig mange varianter. Denne lager vi med pølser. Garantert raskt en av barnas nye favorittretter.

  • 20 minutter

    Omelett - eller tortilla som er den spanske vrien med løk og poteter. I denne oppskriften kan du legge til det du måtte ha av proteinrester i kjøleskapet som alternativ til røykt laks.

  • 45 minutter

    Her oppskriften på en caltzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager de på ca.45 minutter.

  • placeholder
  • 20 minutter

    Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest.

  • 15 minutter

Forsiden akkurat nå
Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet
+

Dette spiser du på Oslos fremste Michelin-hemmelighet

Andrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på grillet makrell med eksotisk følge
Dagens rett
Grillet makrell med ertehummus

By på grillet makrell med eksotisk følge

Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du en pakke pølser du ikke blir kvitt, bruk den i denne paien
Dagens rett

Har du en pakke pølser du ikke blir kvitt, bruk den i denne paien

Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift hjelper deg å rydde i kjøleskapet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik steker du andebryst perfekt
Dagens rett

Slik steker du andebryst perfekt

Vi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen. 

Les hele saken