Aspargessalat
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Aspargessalat

Her en salat du kan kose deg med. Asparges, løk, parmesan og paprika er en uimotståelig kombinasjon med en deilig olivenolje i.

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to. Ta ut innmaten og legg de med skinnsiden opp i en langpanne. Pensle de med litt olje og stek på 250 °C. Bruk gjerne grillelementet og stek til skinnet blir svart.

Legg de ferdigstekte paprikaene i plast til de er avkjølt. Ta av skinnet og skjær paprikaen i strimler.

Skrell løken og del den i båter. Fres den i litt olje i en panne. Ha i asparges og la den steke med i 3-4 minutter.

Anrett asparges, løk og paprika på et fat. Bland sammen ingrediensene til vinaigrette og hell over. Topp det hele med parmesan.

Her finner du mange deilige retter med asparges 

Har du lyst på en annen salat finner du veldig mange her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen