Bakt potet med norzola og chili
Foto: Inkognito

Bakt potet med norzola og chili

Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.

Fremgangsmåte

Vask potetene godt og del dem på langs.

Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over oljen. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene.

Legg potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200 grader til de er møre (ca 20 min).

Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost. Fordel blandingen på potetene og gratinér i ovn på 225 grader til osten er litt smeltet.

Dryss over krydderurter og server.

Tips: Denne potetretten smaker godt til kraftige kjøttretter eller er deilig som en smårett i seg selv.

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 33 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen