Barranco Oscuro Brut Nature 2015

Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Varm oljen i en panne med høye kanter og stek mykt løk, hvitløk, selleri og laurbærblader. Tilsett potetterningene og gulrotskivene, rør om og ha i kraften. Smak til med salt og pepper og la småkoke ved middels varme til alt er mørt. Tilsett kålstrimlene og evt pølser i terninger og kok videre i 5-7 minutter.
Ta ut laurbærbladene og fordel suppen i dype tallerkener.
Hvis du bruker bacon eller pancetta, sprøsteker du det og legger det på toppen av suppen ved servering. Drypp over olivenolje og røykt paprika.
Dette er en annen klassisk suppe fra Portugal
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif