Ciabattapizza

Ciabattapizza

Denne pizzaen er akkurat så deilig som det du kan få den. Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser.

Fremgangsmåte

Stek ciabattaen under varm grill til den er lett ristet. Bruk brødet som et rivjern og rasp på hvitløk. Legg ciabattaen på en plate, og hell på litt olivenolje. Legg på tomatskiver, deretter oliven, merian, mozzarella, basilikum, salt og pepper. Hell mer olje på toppen.

Stekes ved 180 grader i 15-20 minutter, til tomatene er myke og sprø rundt kanten, og osten har smeltet. Ta pizzaene ut av ovnen, avkjøl dem og pakk dem i matpapir.

Du kan godt bruke andre brødtyper til disse fantastiske pizzaene, så ikke løp av sted for å handle ciabatta! Du kan også bruke cheddar i stedet for mozzarella. De smaker deilig kalde, og er perfekte til nistepakke eller piknik.

Mange flere gode pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Oppskrift fra boka "Spis Drikk Lev" av Fran Warde

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen