Kinn Kveldsbris

Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere både til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Rens og skjær grønnsakene i terninger. Kok dem halvmøre i vann med salt.
Visp sammen hvetemel og fiskekraft og rør det i grønnsakene og kok opp.
Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, legg dem i gryten med grønnsakene og la retten trekke til fisken er gjennomkokt og grønnsakene møre.
Smak til med salt og pepper og dryss grønt over før servering.
Spis kokte poteter eller brød til, eller kok potetterninger sammen med grønnsakene.
Dette er raskt å lage og enkelt å servere. Bruk de grønnsakene du har, alt blir godt. Det vi har satt opp er bare et forslag.
Se flere fristende fiskegryter her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av