Coffele Le Sponde Recioto di Soave 2018

Fruktsalat finnes i hundrevis av varianter.I denne oppskriften har vi brukt stjerneanis, kanelstenger og klementiner. Bare følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil juble.
Kok opp vinen med sukker og krydderet og la det trekke i ca. 10 minutter under lokk.
Skrell klementinene med en skarp, liten kniv så alt det hvite blir borte.
Legg dem tett i tett i en form eller gryte og hell over den varme laken. Avkjøl.
Sett klementinene kjølig i 2-3 timer slik at kryddersmaken kommer frem. Snu klementinene av og til.
Legg klementinene pent opp i en serveringsbolle.
Tips: Serveres med vaniljeis, vaniljekrem eller vaniljekesam.
Mange lekre desserter finner du her
Flere gode juledesserter finner du her
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Lucia-feiring med lussekatter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt