Fylt paprika
Foto: cobraphoto

Fylt paprika

Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Du kan servere de ved siden av kjøtt eller fisk. De duger også som en liten godbit når det måtte passe.

Fremgangsmåte

Bland godt sammen kjøttdeig, løk, hvitløk, persille, chili, koriander og egg i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene med fyllet.

Legg paprikaene i en ildfast form. Bland sammen ost og fløten og smak til med salt og pepper samt halvparten av urtene. Fordel over paprikaene. Stekes ved 180  grader i ca. 45 minutter til paprikaene har fått pen farge i kantene og osten er smeltet.

Dryss over resten av urtene og server med godt brød.

Tips: Om du velger gul, grønn, oransje eller rød paprika er opp til deg. Ved å blande blir retten riktig så fargesprakende. 

Tips: Du kan godt erstatte kjøttdeigen med linser for en vegetarisk utgave.

Her finner du veldig mange retter der paprika er med å spille en av hovedrollene

Flere gode grønnsaksretter finner du her

 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen