Gresk salat med poteter og tunfisk
Foto: Sæson for god smak

Gresk salat med poteter og tunfisk

Her har du oppskriften på en salat som kommer til å gi deg minner om Hellas som du og dine vil sette stor pris på. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Kok potetene møre og skrell dem om du synes det er nødvendig. Skjær dem i skiver.

Hell oljen av tunfisken og vask og skjær agurken i skiver.

Vask og skjær tomatene i båter.

Rens løken og skjær den i tynne ringer.

Vend forsiktig potetskivene med tunfisk, agurk, tomater, rødløk og oliven i en salatbolle.

Hakk mynte og dill og vend inn i salaten sammen med oregano, eddik og olivenolje.

Krydre salaten med salt og pepper og smuldre fetaost over salaten rett før servering.

Server salaten med godt grovt brød til.

Flere oppskrifter som inneholder tunfisk

Flere deilige salater

Lag noen av disse dressingene 

Her finner du mange flere deilige saalater

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen