Grønnsaksomelett
Foto: OksanaKiian

Grønnsaksomelett

Selvfølgelig kan du lage en omelett som for deg som sverger for den vegetare variamten.

Fremgangsmåte

Ha alle grønnsakene i en varm stekepanne med litt olje og la det brunes over middels varme i ca 15 minutter.

Tilsett den finhakkede hvitløken og krydderet de siste par minuttene.

Visp eggene lett sammen og hell dem i pannen. Sett ned varmen og stek til omeletten begynner å sette seg (bli fast) i kantene.

Fordel osten over omeletten og stek ferdig i ovn på 200 grader til osten er gyllen og omeletten er fast.

Tips: Servér gjerne grønnsakomelett som en vegetarrett sammen med salat og en god pesto, eller med grillet kyllingbryst.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen