Hjemmelagde fiskeboller med bønnesalat
Foto: Eva Brænd

Hjemmelagde fiskeboller med bønnesalat

Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.

Fremgangsmåte

Lag den hjemmelagde fiskefarsen som beskrevet, rør inn hakket grønt og form store boller.

Legg fiskebollene i en gryte med lettsaltet vann, kok opp, skru ned varmen og la dem trekke i 12-15 minutter.

Ta dem opp og la dem renne godt av seg. La bønner renne godt av. Spyl dem i kaldt vann og la dem renne godt av igjen. Skyll spinaten og la den renne godt av.

Varm olje og smør i en stekepanne over middels høy varme og stek hvitløken myk, men ikke brun.

Tilsett fiskeboller, bønner og spinat og stek det på middels varme så alt blir godt gjennomvarmt. Drypp chilisaus over like før servering.

Slik lager du hjemmelaget fiskefarse:

Lag fiskematen selv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Godfisk.no

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Norge
    Norge
    Volum: 0.33 l Pris: 39.00 kr Bestillingsutvalget
    86 POENG
  • Italia
    Italia
    Volum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget
    85 POENG
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her