Spinatpølse:
Løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn spinaten og avkjøl. kvern kjøttet grovt og bland sammen. ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
Rødbetpølse:
Rødbetene bakes i ovnen under grovt salt på 180 grader til du kan stikke en kniv lett gjennom. skrelles og kuttes i bitter. løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn rødbet terninger og avkjøl. kvern alt sammen grovt og ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
Tips:
Bruk gjerne kjøtt av typen skinkebiff til disse pølsene som da blir magre. Om du ønsker mer fett, velg ferdig kvernet kjøttdeig av svin.
Stekt potet og løk:
Ovnsstek amandinepotetene i ovnen i skiver sammen med salt, pepper og olivenolje. kutt løk i terninger og stek i olivenolje. ha i timian og stek til gylden farge, ha opp i potetene og stek videre. Bruk en steke spade til å hakke opp i mindre biter. smakes til med salt og pepper.
Sennepskrem:
Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Alle de gode pølseoppskriftene finner du her
Tilbehør til pølsene finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig