Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe

Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.

Fremgangsmåte

Tomatene dyppes i kokende vann slik at skinnet skrelles av før de skjæres i mindre båter.

Løken renses og finhakkes før den surres lett i varm olje. Ta deretter tomatbåtene i. Kraften helles over. Suppen kokes opp. Om ønskelig kan suppen moses, men det er ikke nødvendig.

Smak til med salt og pepper. Suppen kan serveres med alternative tilbehør som egg, makarnoi eller små kjøttboler.

Tomatsuppen serveres rykende varm med finhakket basilikum over.

Flere deilige tomatsupper finner du her

Her finner du over 200 oppskrifter på andre supper

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

4
4/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen