Indiske poteter, erter og blomkål
Foto: GitteMoller

Indiske poteter, erter og blomkål

Klassisk indisk vegetarrett med poteter, erter og blomkål. Her er den enkle oppskriften.Og du kan servere på 20 minutter.

Fremgangsmåte

Del blomkål i buketter som kuttes i "munnfull"-store biter.

Varm oljen i en stor teflonstekepanne på middels varme. Tilsett potetene og ingefæren. Sauter til potetene er lysebrune, ca 3 minutter.

Tilsett blomkål, så salt, gurkemeie, chilipulver og paprikapulver; sauter i 5 minutter. Tilsett 1 dl vann, dekk til og la småkoke til grønnsakene er møre, ca 5 minutter. Tilsett erter og la småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper.

 Lag en annen spenede indisk rett

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Sven-Erik Andersen

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen