Irish Stew - Irsk stuing

Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.

Fremgangsmåte

Del evt. bogskivene i to hvis de er store. Rens kålen og skjær den i 3 - 5 cm store stykker.

Skrell poteter og neper og skjær dem i tykke skiver. Skrell og del løken i fire deler. Ha kjøtt og grønnsaker over i en gryte, hell på vann og kok opp. Skum av og tilsett litt salt. La det småkoke i 45 minutter. Smak til med salt og pepper. Dryss over litt hakket persille før servering. Server gjerne flatbrød eller annet godt brød til.

Her finner du fårikåloppskrifter fra hele landet

Mange lammeretter fra hele verden finner du her

Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter

Mange herlige oppskrifter med lam

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen