Kålrotsuppe
Foto: iStockphoto

Kålrotsuppe

Lag en deilig suppe med kålrot eller det mange kaller kolrabi. En suppe du kanskje aldri har smakt før, men som du garantert vil lage flere ganger

Fremgangsmåte

Skrell og del opp kålroten i biter. Varm olje i en gryte og stek kålroten ved lav varme. Kutt de andre grønnsakene i skiver.

Ha i løk, hvitløk, poteter og gulrøtter. Hell på vann til det dekker grønnsakene halvveis opp. Legg på lokk og la småkoke i 15 minutter. Kjør suppen med stavmikser eller i en blander. Tilsett med vann om den er for tykk.

Smak til med salt, pepper, epleeddik og litt sukker. Dernest med litt chili, en klype kummin og hakket  frisk koriander.

Tips:
Server suppen med brød, litt hakket timian eller persille og gresk yoghurt på toppen.
 
 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen