Karrimarinert kylling

Karrimarinert kylling

Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til karrimarinaden i en plastpose og legg i kyllingfiletene. Gni filetene inn i krydderet, press ut luften av posen og knytt den. La kjøttet marinere i et par timer eller natten over. Lengre marineringstid betyr mer smak på kjøttet. Stek filetene i ca. 3 minutter på hver side. Server med ananassalat og ris.

Dekk salatbollen med hele salatblader. Skjær ananas, agurk og mango i terninger. Skjær vårløk i ringer.

Ta ut frøene og finhakk chilipepperen. Bland resten av ingrediensene til dressingen i en bolle og rør til sukkeret er løst opp. Hell dressingen over salaten.

I Burma, hvor retten kommer fra, bruker de også litt rekepasta i dressingen, men det er vanskelig å få tak i her i Norge.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen