Kongekrabbe på vietnamesisk vis
Foto: Tom Haga

Kongekrabbe på vietnamesisk vis

Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.

Fremgangsmåte

Kutt kongekrabben i grove biter og chili, hvitløk og ingefær i skiver.

Fres hvitløk, chili og ingefær på høy varme i stekeolje i ca 1 minutt.

Ha i kongekrabben og stek den i 2-3 minutter på høy varme.

Tilsett ketjap manis og press limen over.

Gi retten et lite oppkok før den anrettes med finkuttet vårløk og koriander.

Ha gjerne på noen ekstra biter med fersk lime.

Tips:
Bruker du rå kongekrabbe må krabbens steketid dobles.

Se våre andre oppskrifter på kongekrabbe 

Her finner du mange oppskrifter med krabbe

Lyst til å lage noe på vietnamesisk vis

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen